0412-457444 contact@steffreriks.nl
Persoonlijke sessie

Een sessie is het uitlezen van verschillende energie├źn, welke informatie bevatten over het heden en het verleden. Soms zijn ze toekomstgericht. Door deze energie├źn uit te lezen kunnen we vaak belemmeringen benoemen evenals de voor de hand liggende oplossingen.

De meeste sessies zijn dieptesessies en gaan terug naar de oorzaak van een probleem, hoe ver het ook terug kan zijn. Tijdens de sessie worden vele oorzaken benoemd en op een bijzondere manier ook opgelost.
Voor alle psychische patienten geldt dat er een begeleider bij aanwezig moet zijn.


De sessies die Stef verzorgt, geven inzicht in een concrete situatie of een probleem.
Als je thema niet duidelijk te omschrijven is wil hij zo min mogelijk vooraf weten om vanuit neutraliteit het thema te kunnen benaderen.
Het is soms wel van belang dat je je vraag zo helder mogelijk verwoordt. Meestal begint het met enkele feiten die je zult herkennen en je krijgt veel specifieke details te horen. Meestal krijg je genoeg inzichten die je verder helpen. Je kunt doorvragen op gegeven antwoorden en feiten checken.

Tijdens de reading worden soms ook bepaalde processen in gang gezet waarin al herstel begint en blokkades kunnen soms direct verdwijnen.


Er worden geen funreadings gegeven om een toekomstbeeld te krijgen. Dit om te voorkomen dat je ernaar gaat leven.


Bedrijfsessies zijn veelal zeer gedetailleerd, hierbij worden vaak de zwakke plekken van een organisatie inzichtelijk gemaakt. Ook bijzondere blokkades worden soms direct opgelost of er komt een handreiking voor.


De sessie duurt ongeveer 40 minuten en mag worden opgenomen (bijvoorbeeld op uw telefoon).

Als u op "Boek een sessie" klikt kunt u zelf uw afspraak voor een sessie boeken. Donkergroen blokje op die dag betekent vrije plaats om te boeken. Rose blokje op die dag betekent geen beschikbare plaats meer om te boeken.

U wilt een persoonlijke sessie afspreken met Stef , maar u ziet geen mogelijkheden op onze website (dat zijn alleen roze blokjes)  ? Binnen 2 weken komen er weer nieuwe plaatsen vrij op de website om te boeken.

.

In verband met de aangescherpte maatregelen is het voorlopig niet mogelijk een sessie in Zwolle te boeken.

Kiest u voor een sessie "online via Whatsapp video", dan belt Stef u op het door u gekozen tijd en opgegeven mobiele nummer.

Sessie
Duur 30 tot 40 minuten
Prijs vanaf € 95,-
Locaties Locatie Online via Whatsapp video, Nuland (vlakbij Den Bosch)
Boek een sessie
TRAUMAHEALING

We zijn gestart met een traject voor trauma-healing. Voor een vast tarief begeleiden we mensen die een diep trauma hebben opgelopen en hiervan in hun dagelijks leven veel hinder ondervinden. Door dieptereadingen, gesprekken, oefeningen en eventueel telefonisch (tussentijds) contact lost het trauma op. Het is een begeleidingstraject van ongeveer 20 uur verspreid over een langere periode.
Meer informatie: contact@steffreriks.nl