0412-457444 contact@steffreriks.nl
Helende JAM

​​​​​​​Sinds 3 jaar zijn we bezig met een ondernemer, zijn aardbeien planten en zijn bedrijf, om energetisch aardbeien te telen die iets kunnen beteken voor mensen met longklachten.

We hebben aardbeienjam ontwikkeld dat op energetische wijze tot stand is gekomen met de oorspronkelijke eigenschappen van de aardbei. Het resultaat is dat wij aardbeien hebben geteeld dat mogelijk een ondersteuning geeft voor lichamelijke klachten op het longgebied.

Het bijzondere is dat je slechts weinig jam nodig hebt om de werking te kunnen ervaren.  

Uiteraard kunnen wij niets claimen, maar we hebben zeer positieve reacties ontvangen over de resultaten die mensen ervaren na het eten van deze jam.

De jam kan besteld worden per doos (met daarin 3 potjes van elk 300 gram). Levering is 5 werkdagen. De prijs voor de jam is EUR 25,=, de verzendkosten zijn EUR 7,50.

De Kracht van bewustzijn
(is tijdelijk uitverkocht en komt in herdruk)

'De Kracht van bewustzijn' is de titel van het boek van Stef Freriks.

(Het boek is tijdelijk uitverkocht en komt in herdruk).

Met dit boek kun je de draad van het leven weer oppakken. Je krijgt inzichten aangereikt en oefeningen die helpen je bewustzijn te activeren op een nieuw niveau. Alle oefeningen zijn via het internet te downloaden en op een geluidsdrager te zetten, zodat je door regelmatige herhaling van de oefeningen je leven weer op orde brengt. Het boek gaf de aanleiding, en is de basis, voor de sucessvolle cursus 'Kom in je kracht'.


Om goed in je energie te komen is een kwalitatieve gronding noodzakelijk. In het boek 'De kracht van bewustzijn' is een zeer goede grondingsoefening opgenomen, welke je weer echt in je gronding brengt. In het boek bevindt zich de code om de oefeningen te downloaden.


Het boek is in meerdere lagen geschreven waardoor je op je eigen niveau de materie oppakt. Je bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei worden versterkt door het boek.


Na het lezen en ervaren van het met kunstwerken verrijkte boek zul je je eigen persoonlijke groei kunnen ervaren.

Download de geluidsbestanden
Jam (3 potjes van elk 300 gram)

Deze aardbeienjam is op energetische wijze tot stand is gekomen met de oorspronkelijke eigenschappen van de aardbei. De jam biedt mogelijk een ondersteuning voor lichamelijke klachten op het longgebied. De prijs is inclusief verzendkosten.

Prijs€ 32,50
Bestellen
De Kracht van bewustzijn

Het boek raakt meerdere lagen van het bewustzijn, waarmee lezers extra instrumenten krijgen aangereikt voor hun ontwikkeling. Dit inspirerende boek biedt een zintuiglijke mix van lezen, ervaren en voelen, ondersteund door praktische oefeningen.

(HET BOEK IS TIJDELIJK UITVERKOCHT EN KOMT IN HERDRUK)

Prijs€ 25,-
Bestellen